skip to main | skip to sidebar

blogísek

středa 30. ledna 2008

quote

'uschlej baklazan se da napustit zpetne'
-id
Vystavil bakli v 16:38

Žádné komentáře:

Okomentovat

Novější příspěvek Starší příspěvek Domovská stránka
Přihlásit se k odběru: Komentáře k příspěvku (Atom)

moje jiny internety

  • http://www.pinerecords.com/stumpa/ - vic fotek
  • http://www.stumpa.net/ - fotky

blogísky mých kamarádů

  • kakna-praha
  • kradls?
  • rupls?
  • mrnda
  • stryc id
  • lucishas blog
  • prcák..
  • honousek
  • strejda pikacu
  • strejda porek
  • kriss
  • fiduv blogisek

Archiv blogu

  • ►  2011 (8)
    • ►  července (1)
    • ►  února (4)
    • ►  ledna (3)
  • ►  2010 (17)
    • ►  prosince (2)
    • ►  listopadu (2)
    • ►  října (2)
    • ►  července (1)
    • ►  června (1)
    • ►  května (4)
    • ►  dubna (3)
    • ►  února (2)
  • ►  2009 (31)
    • ►  prosince (2)
    • ►  října (18)
    • ►  dubna (2)
    • ►  března (8)
    • ►  ledna (1)
  • ▼  2008 (98)
    • ►  října (10)
    • ►  září (1)
    • ►  srpna (7)
    • ►  července (3)
    • ►  června (5)
    • ►  května (9)
    • ►  dubna (10)
    • ►  března (11)
    • ►  února (21)
    • ▼  ledna (21)
      • skoleni
      • axa
      • tajsko
      • quote
      • ratatak
      • bakliho
      • v praci
      • ivca
      • velvia dealer
      • bazen
      • prvni
      •  
      • 300 piv
      • Pejvo
      • uceni
      • ucim se
      • dneska
      • jsem si varil
      • luda
      • kamalova kolaudace
      • v praci

about

bakli
Přidáme vanlkový cukr, kůru, a střídavě mléko a mouku s kypřícím práškem. Nakonec zlehka vmícháme sníh. Pečeme asi 3/4 hodiny při teplotě okolo 170 °C.
Zobrazit celý můj profil
 

-